Natureo Syrah

I lager.

62 kr

Syrahdruvan är kärnan i detta härliga vin som skapats för alla som vill njuta av ett vin med full smak, men helt utan alkohol.

OM PRODUCENTEN

Familjen Torres är en av världens mest kända familjer i branschen. Redan under mitten av 1600-talet var de verksamma inom vinnäringen och år 1870 etablerade de sig som vinproducent. Sedan dess har namnet Torres borgat sig för kvalitet och hållbarhet samt vunnit många fina utmärkelser genom åren.
2017 fick de bland annat den prestigefyllda utmärkelsen ”World’s Most Admired Wine Brand” för tredje gången av Drinks International.

VINIFIERING

Druvorna skördas från början av september. Musten jäses i ståltankar vid kontollerad temperatur, 24 - 26 grader. Del av vinet lagras på ny fransk ek. Direkt efter alkoholjäsning, avlägsnas alkoholen på teknisk väg (spinnande koner). Vinet vilar sedan på ståltankar och ca 5% på franska ekfat för att tillföra komplexitet och struktur.

KARAKTÄR

Körsbärsröd färg. Doft av granatäpple och röda vinbär med en not av vanilj. Ren, fyllig och balanserad med lena tanniner och fin syra.