Swedish Tonic 200ml

I lager.

22 kr
Swedish Tonic tillverkas för hand, för att säkerställa att varje batch blir perfekt.

Äkta Ingredienser
Andra tillverkare använder vitt socker, tillsatser & aromer. Det går emot vad vi tror på & därför jobbar vi med naturliga råvaror!

Högsta Kvalité
Swedish Tonic håller högst kvaliteten på marknaden! Varför? Eftersom vi använder de bästa ingredienserna vi kan hitta!

Självklart tillverkad i Sverige av riktig grapefruktjuice, grapefruktskal, apelsin, hibiscus, cinchonabark & agavesirap. Resultatet blir en komplex men samtidigt väldigt rund och frisk smak.

Tonic Water Original
Vårt ekologiska & färdigblandade tonicvatten som är kolsyrat och klart och redo att drickas. Självklart baserat på vår sirap. Blanda med gin eller drick iskall som den är (väldigt gott). Tonicen är tillverkad av riktig cinchonabark, agavesirap, citrus & enbär för att ge en naturlig tonic med mycket och härlig smak.

Tonic Water Grapefruit
Swedish Tonic Water Grapefruit är en härligt fräsch & syrlig tonic som passar lika bra som den är (iskall såklart) som med gin. Självklart tillverkad i Sverige av riktig grapefruktjuice, grapefruktskal, apelsin, hibiscus, cinchonabark & agavesirap. Resultatet blir en komplex men samtidigt väldigt rund och frisk smak.

Tonic Water Elderflower
Gjord på riktig fläderblom som masserats långsamt i 5 dagar. Kolsyrat och klart och redo att drickas. Blanda med gin eller drick iskall som den är. Innehåller naturligt kinin från Cinchonabarken.

Tonic Water Peach
Vårt ekologiska & färdigblandade tonicvatten med smak av persika. Kolsyrat och klart och redo att drickas. Blanda med gin eller drick iskall som den är. Innehåller riktig persika & naturligt kinin från Cinchonabarken.

Mackmyra Kreatör Tonic
Kreatör Tonic är en härlig bärnstensfärgade tonic framtagen av Swedish Tonic speciellt för Mackmyras två ginsorter. Passar även bra för att lyfta och ge karaktär till en enklare gin, alternativt avnjutas som den är.


Produceras av
Sve/tnc
swedishtonic.com